Известие

Collapse
No announcement yet.

Помпене на гуми с аэот

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помпене на гуми с аэот

Гумите ми са 17/45/225 и имам проблем с налягането трябва да ги припомпвам на три седмици каэаха ми че трябва да се напомпят с аэот някои може ли да сподели опит?
    stenlis 156 1.8TS

причините за изпускането са много...от лошо поставена гума, та чак до винтил....

както и да е, моите ги карам с азот...и летните и зимните...трябва да ти кажа че откакто съм ги сложил налягането им не се променя...
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
      причините за изпускането са много...от лошо поставена гума, та чак до винтил....

както и да е, моите ги карам с азот...и летните и зимните...трябва да ти кажа че откакто съм ги сложил налягането им не се променя...
      Най вероятно винтил или игличка колега, с азот пак ще ти изпускат ако не ги оправиш
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

И аз мисля че азота няма да помогне. Още една причина може да са криви джантите. Аз имах дефектна капачка имаше издатък отвътре който натискаше винтила и лееееко изпускаше. На седмица трябваше да помпя гумата.
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Аз ги карам на смес азот+кослород и малки част други газове Не се е налагало да ги помпя, да чукам на дърво
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Абе кажете къде ги помпат тея гуми с азот и колко струва
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

във всяка по-голяма гумаджийница...струва 1-2 лева на гума
              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
              Lancia Ypsilon '02

Comment

Азота добре ама като спадне някаде нали трябва да ги припомпиш а не на всякаде се намира.А на мен гумите ми спадаха от не добре почистени джанти.
                sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

аз искам да питам колко трябва да е налягането в гумите
                  и другото вашите винтили за помпене на гумите какви са
                  мойте са обикновенни,но от едната страна е някакъв много сложен май се развинтва с ключ

Comment

Working...
                  X